Totální podcast s Vladimírem Zápotockým | SK Slavia Praha
Více

Totální podcast s Vladimírem Zápotockým

Sportovní historik, publicista, archivář klubu a spoluautor výstavy „František Plánička – Rytíř sportu“. Vladimír Zápotocký Slavií žije a dokáže o ní mluvit tak poutavě, že vás to zcela pohltí. U příležitosti 120. výročí od Pláničkova narození nám převyprávěl příběh jednoho z nejlepších brankářů všech dob.

Čtyřicátý první díl Slavia – Totálního podcastu se sportovním historikem Vladimírem Zápotockým naleznete již nyní na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a na našem YouTube kanále Slavia TV.


Aktuálně

Předprodej balíčků na ligovou fázi Evropské ligy

7. 9. 2024
Vstupenky v balíčku je možné pořídit od 4. září. V první fázi budou moci zakoupit balíček permanentkáři na své sedadlo, ve 2. fázi potom budou moci platinoví permanentkáři ze sezony 23/24 přikoupit jeden balíček. V případě dostupné kapacity bude další fáze určena k dokupu balíčků pro členy Odboru přátel a Fanklubu a také současné permanentkáře.

Totální podcast s Davidem Ondříčkem

6. 9. 2024
Jaký je fotbal film a kdo je jeho režisérem? Nejen o tom se rozpovídal velký slávistický srdcař David Ondříček. Filmový režisér, scénárista, producent a hlavní umělecký tvůrce spotu „Zažij sílu Slavie“.

Soupiska pro ligovou fázi Evropské ligy

5. 9. 2024
Slavia potvrdila soupisku pro ligovou fázi Evropské ligy. Vrací se Conrad Wallem. Nechybí ani posily.

Další články